Home

E frumos sa vezi ca iubitorii de IMS-uri pastreaza mai departe faclia aprinsa. In imagini un IMS aproape nou de pe linia de productie produs, insa cu cateva mici imbunatatiri legate de motorizare, dar care in rest iti aminteste de zimbrul din Carpati. Un automobil pe care sper sa am ocazia sa-l conduc pe drumuri de munte. Am aflat ca desi pe capota e inscriptionat M461, de fapt este un M59, de altfel un model mult mai rar la vedere.

Reclame

11 gânduri despre „IMS M59

  1. Păi ar fi cam aşa: o singură gaură in masca radiatorului (m461 are 3) parbrizul din 2 bucăti cu stergătoarele sus ( m461 are parbrizul dintr-o bucată cu stergătoarele jos) usa nu are cadrul superior si geam, M59 folosea prelată cu geam cum s-a montat ulterior pe Spartana.

  2. Încă o chestie, I.M.S 57 şi I.M.S M59 nu au purtat niciodată titulatura ARO. Brandul ARO a apărut o dată cu M461 (chiar şi acesta a fost produs câteva luni sub denumirea U.M.M M461 după care a apărut denumirea Aro M461) Să spui Aro IMS M59 este ca şi cum ai spune ROMAN SR CARPATI. 🙂

    • Mai zic si Rocar TV :), dar inteleg ce zici. Pe de alta parte, pentru cei care leaga IMS de Aro, e mai simplu, iar cei care le stiu doar IMS si atat, nu e un caz mare. O sa le editez ca nume, insa nu si ca tags.

  3. Aia cu Rocar Tv este mai complicată deoarece după redenumirea companiei din Autobuzul in Rocar si aparitiei acestei denumiri pe masca radiatorului masinile în acte purtau in continuare denumirea TV, ceva mai târziu, după jumătatea anilor `90 au fost reomologate si au primit denumirea Rocar dar estetic nu poti face deosebirea intre ele.

    • Asa e, si eu le numesc Rocar TV si pe cele produse in anii ’70, iar numele Rocar si TV nu s-au suprapus temporal niciodata. Totusi eu cred ca cititorii sunt avizati cat sa inteleaga destul despre modelele prezentate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s