Home

In copilarie ma plimbam printre automobile, erau si mai putine atunci, si le invatam pe rand. Ajunsesem sa recunosc la 5 ani toate automobilele dintr-o parcare.

Multi am fost asa.

Multi inca mai suntem.

Insa peste ani am vazut cum automobilele copilariei dispar, si foarte greu le mai gasesti ingrijite, multe dintre ele fiind rable.

Din dorinta de a readuce la viata amintirile copilariei, a arata proprietarilor ca merita sa le ingrijesti, pentru valoarea lor artistica, din placerea de a le cauta, pe unde s-au ascuns si din dorinta ca si generatia urmatoare sa le mai poata vedea, s-a nascut retrorable, un muzeu auto virtual.

Mihai, vanator de rable

Termeni de utilizare.

Toate imaginile sunt cu titlu de prezentare, ele neavand niciun drept comercial. Automobilele din imagini sunt ale proprietarilor lor, si imaginile nu creaza drepturi comerciale asupra lor. Orice utilizare comerciala a imaginilor, care creaza drepturi si obligatii se poate face doar cu acordul proprietarilor automobilelor, si trec in proprietatea fotografilor dupa disparitia automobilelor.

Anunțuri

2 gânduri despre „Viziunea blogului

  1. salut!

    nu stiu daca e posibil, dar ar fi fost foarte ok daca ai fi reusit sa le imparti pe caprarii, accesibile dintr-un meniu – la un moment dat site-ul merge greoi cautand prin pozele vechi.

    altfel, colectia ta e absolut minunata, imi place mult alternanta dintre „caroserii”, cum le-ai denumit tu, si bijuterii. si continutul… continutul! 🙂

    • Lucrez pe un site gratis care face cat face, si singurele instrumente de sortat, sunt motorul de cautare, si cat am reusit eu sa taguiesc corect

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s